Actriţa Eva Longoria, cunoscută pentru rolul din serialul „Neveste disperate”, a primit luni o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alături de prieteni, între care Ricky Martin şi Felicity Huffman, şi membri ai familiei, actriţa în vârstă de 43 de ani, însărcinată cu primul copil, a afirmat că steaua este a comunităţilor pe care le reprezintă.

„Simt că sunt tot o fetiţă din Corpus Christi, Texas, cu un mare vis şi un mare păr”, a spus ea spre amuzamentul celor prezenţi. „Ca femeie şi ca hispanică, reprezint multe comunităţi, cărora vreau să le spun că aceasta nu este steaua mea, este steaua noastră”, citează Reuters.

Eva Longoria a debutat în seriale ca „The Young and The Restless” şi „General Hospital”, însă a cunoscut celebritatea odată cu rolul Gabrielle din „Neveste disperate/ Desperate housewives”, pentru care a primit o nominalizare la Globurile de Aur şi un trofeu al SAG (Screen Actors Guild).

Cel de-al treilea şi actualul ei soţ, Jose Antonio Baston, a fost, de asemenea, prezent la ceremonia de luni, zi în care a fost lansat şi cel mai recent film în care joacă actriţa, „Overboard”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.