Un zbor al companiei aeriene Wizz Air, pe ruta Roma-Bucureşti, care trebuia să aterizeze vineri la ora 23:55 pe aeroportul Henri Coandă, dar a sosit abia în această dimineaţă, a fost reprogramat din cauza timpului prea lung de aşteptare pe aeroportul italian Fiumicino, potrivit unui răspuns trimis sâmbătă de companie, la solicitarea News.ro. Întârzierea a fost cauzată de închiderea aeroportului Roma Ciampino pentru reparaţii, iar pasagerii şi-au primit banii pe bilete înapoi sau au fost reprogramaţi pentru o altă cursă, potrivit companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un zbor al companiei aeriene Wizz Air, pe ruta Roma-Bucureşti, a avut vineri o întârziere de aproape 11 ore. Aeronava trebuia să ajungă pe Aeroportul "Henri Coandă" Bucureşti vineri la ora 23:55, dar a aterizat în această dimineaţă.

"Din cauza închiderii aeroportului Roma Ciampino pentru reparaţii, Wizz Air, ca multe alte companii, operează zborurile de Ciampino de la Roma Fiumicino, ceea ce generează un trafic mai ridicat decât de obicei şi cozi de aşteptare pe aeroportul Roma Fiumicino. Zborul Wizz Air W6 3246 de pe 14 octombrie de la Roma Fiumicino la Bucureşti Otopeni a fost reprogramat pe 15 octombrie din cauza aşteptării prea îndelungate pentru decolare, care a dus la expirarea timpului de zbor pentru echipaj", se arată în răspunsul trimis de companie, la solicitarea News.ro.

Pasagerii cursei au primit banii înapoi sau, în măsura în care a fost posibil, au fost reprogramaţi pentru zborul W6 3142 de pe 15 octombrie de la Roma Fiumicino la Bucureşti, potrivit reprezentanţilor companiei.

Totodată, această situaţie a afectat un alt zbor Wizz Air,, între aeroportul Henri Coandă şi oraşul spaniol Zaragoza.

”Această situaţie a afectat şi zborul Wizz Air W6 3191 de la Bucureşti la Zaragoza de pe 15 octombrie, care a decolat cu o întârziere de trei ore, la 12:15 ora locală”, se arată în răspunsul trimis de companie.

Cpoompania ungară low-cost Wizz Air este liderul pieţei de transport aerian din România, având în primul trimestru o cotă de piaţă de 28,6% după numărul de pasageri transportaţi, potrivti estimărilor proprii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.