Violeta Luca, general manager Microsoft România, va conduce operaţiunile Microsoft din Cehia şi Slovacia, începând cu luna ianuarie 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Violeta Luca, general manager Microsoft România, a fost desemnată să conducă operaţiunile Microsoft din Republica Cehă şi Slovacia, începând cu luna ianuarie 2021”, a anunţat compania.

Aceasta a preluat conducerea Microsoft România în noiembrie 2018.

“Cred cu tărie că tehnologia este mai mult decât oricând soluţia pentru a sprijini rezilienţa şi dezvoltarea sustenabilă a societăţii”, a declarat Violeta Luca.

Până la anunţarea noului director general al Microsoft România, interimatul va fi asigurat de Alina Orban, actualmente commercial partner lead, în cadrul Microsoft România.

Violeta Luca s-a alăturat echipei Microsoft România la începutul anului 2015, ca director de strategie, iar ulterior, până în 2017, a ocupat funcţia de director de Marketing şi Operaţiuni. Înainte de a se alătura echipei Microsoft România, Violeta Luca a ocupat funcţii de vârf în managementul unor companii precum Metro C&C, Dante Internaţional, Flanco Retail, Whirlpool Romania sau AIG.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.