Metroul circulă pe un singur fir între Piaţa Romană şi Universitate, la interval de 12 minute, după ce o persoană care “pare decedată” a fost găsită în tunel pe firul 2, în apropierea staţiei Universitate, a anunţat sâmbătă Metrorex.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Restricţia de circulaţie a fost impusă de la ora 11.30, pe Magistrala 2.

“Cauza incidentului este găsirea unei persoane în tunel pe firul 2 aproape de staţia Universitate care, din primele constatări ale Poliţiei Metrou, pare decedată”, a precizat Metrorex.

Reprezentanţii companiei de metrou au adăugat că autorităţile în domeniu se află la faţa locului, iar circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura pe un singur fir pe acest tronson până la rezolvarea situaţiei.

Potrivit ultimelor informaţii transmise News.ro, circulaţia trenurilor a fost reluată şi pe firul 2, în jurul orei 13.20. Procurorii vor ancheta decesul persoanei găsite în tunel, care a fost preluată de o echipă a Institutului Medico-Legal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.