Un cuplu din Iaşi a achiziţionat un pachet de vacanţă pentru Crăciun şi Revelion de 10.000 de euro în Insulele Maldive. Cele mai căutate destinaţii externe în această perioadă rămân Viena, Budapesta, Dresda şi Praga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii companiei Christian Tour au afirmat vineri la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că pachetul cel mai scump vândut la Iaşi pentru sărbătorile de iarnă a fost achiţionat de un cuplu, care a achitat 10.000 de euro pentru o vacanţă în Insulele Maldive.

”A crescut cererea pentru destinaţiile exotice. Un cuplu din Iaşi va petrece Crăciunul şi Revelionul în Maldive, condiţiile fiind pe măsură, la un hotel de cinci stele. Cele două persoane s-au prezentat la noi, la agenţie, au spus că alocă suma de 10.000 de euro pentru vacanţă, iar noi am configurat sejurul”, a declarat Doina Grigoraş, director executiv Christian Tour.

Ea a mai spus că destinaţiile externe preferate de ieşeni în această perioadă sunt Viena, Budapesta, Dresda şi Praga, unde sunt organizate târguri de Crăciun.

Grigoraş a precizat că există o cerere în creştere şi pentru destinaţiile interne, turiştii preferând pachete care includ şi obiceiuri şi tradiţii româneşti, precum tăierea porcului, colindele sau plimbările cu sania.

Directorul executiv al companiei a mai precizat că, în vara anului 2017, peste 5.500 de persoane au călătorit cu zborurile charter de pe aeroportul din Iaşi căre Antalya, Creta şi Zakynthos, iar pentru anul viitor se estimează că traficul pe cursele charter de la Iaşi se va apropia de 7.000 de pasageri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.