Grupul Telekom RomâniA a lansat aplicaţia integrată Dolce Sport, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a urmări live, de pe orice dispozitiv, competiţiile transmise de Dolce Sport TV şi toate ştirile importante din sport, anunţă furnizorul de servicii fixe şi mobile, într-un comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este singura aplicaţie pentru televizoarele smart Samsung dezvoltată de un canal TV sportiv. În fiecare zi, livestreaming-ul acoperă 96 de ore de sport de calitate din peste 30 de competiţii sportive locale şi internaţionale, transmise pe patru canale TV”, conform sursei citate.

Aplicaţia Dolce Sport are o serie de funcţionalităţi, cum ar fi Arhiva, care permite utilizatorilor să revadă momentele cheie preferate dintr-o competiţie sau emisiune în orice moment doresc, sau setarea de Notificări de calendar pentru evenimentele din programele celor 4 canale Dolce Sport, sau notificări legate de echipa sau sportivii preferaţi, urmând să fie anunţaţi când joacă aceştia, astfel încât să nu rateze niciun eveniment important.

Dezvoltată în mai puţin de trei luni, aplicaţia Dolce Sport a fost realizată pentru un număr cât mai mare de dispozitive şi sisteme de operare, oferind astfel acces la conţinutul canalului Dolce Sport pentru 92% din tipurile de dispozitive de pe piaţă.

Mai mult, prin intermediul unei structuri complexe de servere şi platforme de video delivery, aplicaţia este proiectată să susţină accesul simultan pentru peste 80.000 de fani ai sporturilor.

„Dolce Sport este singura televiziune care transmite toate cele 51 de meciuri de la Campionatul European din Franţa. Asigurăm astfel acces tuturor suporterilor la cele mai titrate competiţii ale momentului”,  spune Alina Cazacu, director în cadrul Telekom Romania.

Aplicaţia se poate descărca gratuit şi este disponibilă pe toate sistemele de operare pentru dispozitive mobile (iOS, Android şi Windows Mobile), pe smart TV-urile Samsung, dar şi pe desktop sau laptop, accesând Live.DolceSport.ro.

Pentru acces la livestreaming-ul video al competiţiilor difuzate de Dolce Sport TV, utilizatorii au la dispoziţie abonamente lunare de 6 euro/ lună, plus TVA.Cei interesaţi pot achita online (direct prin aplicaţie, plată lunară recurentă), prin SMS sau voucher.

Telekom, prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom şi Cosmote România, este al treilea jucător pe piaţa telefoniei mobile din ţară, după Orange şi Vodafone.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.