Purtătorul de cuvânt al PSD Ştefan Radu Oprea a precizat că a citit, într-un punctaj de comunicare al PNL că social-democraţii ar vrea să dubleze preţul facturilor la energie, lucru care este fals. El a adăugat că liberalizarea haotică a făcut ca românii să aibă oferte de preţuri de peste 5 lei/kwh, iar dacă ar fi stabilit un preţ fix maximal pentru toţi consumatorii casnici şi companii, atunci astfel de oferte nu ar mai exista, iar populaţia cu venituri mai mici ar fi suplimentar protejată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Citesc, într-un punctaj de comunicare al PNL, că PSD vrea să dubleze preţul din facturile de energie. Nimic mai fals! Liberalizarea haotică face ca românii să primească astăzi oferte cu preţuri de peste 5 lei/kwh. Reglementarea înseamnă simplu, chiar şi pe înţelesul PNL-iştilor, că astfel de oferte nu ar mai exista şi că ar fi un preţ fix maximal pentru toţi consumatorii casnici şi companii. Cei cu venituri mai mici vor fi protejaţi suplimentar. Dar cine să le explice aceste lucruri? Virgil Popescu, ministrul energiei, evident că nu o poate face pentru că nu a venit cu nicio idee”, a scris Ştefan Radu Oprea, joi pe Facebook. 
 
El le-a recomandat liberalilor că, în cazul în care vor să fie supăraţi pe cineva, atunci să îşi îndrepte atenţia către ministrul Energiei Virgil Popescu.
 
„Deci, dragi colegi PNL-işti dacă vreţi să fiţi supăraţi pe cineva, vă recomand să vă îndreptaţi atenţia către colegul vostru Virgil Popescu. Între timp, PSD găseşte soluţii pentru ieftinirea facturilor pentru toţi românii, chiar şi pentru voi cei din PNL”, a completat Oprea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.