Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, anunţă că, în ultima zi lucrătoare a anului, echipa de la Ministerul Energiei este la muncă şi după ora 21.30, pentru a finaliza contractarea unor proiecte vitale pentru România, respectiv 2.000 de MW de energie verde, parcuri solare şi eoliene, mai mult decât centrala nucleară de la Cernavodă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”E ultima zi lucrătoare a anului şi suntem la Ministerul Energiei. E trecut de ora 21.30, dar echipa este aici”, afirmă, vineri seară, într-un video popstat pe Facebook, ministrul Energiei.

Burduja explică faptul că echipa lucrează pentru finalizarea unorproceduri extrem de importante: ”Finalizăm contractarea unor proiecte vitale pentru România. Înseamnă aproape 2.000 de MW de energie verde, parcuri solare şi eoliene, înseamnă mai mult decât centrala nucleară de la Cernavodă”.

Ministrul explică faptul că a vrut să arate oamenii care lucrează şi după program pentru că ”ţin la această ţară”.

”Am vrut să vi-i arăt pentru că, de prea multe ori, s-a spus că la stat se stă. Iată că la stat nu se stă (...) Ne-am apucat de această schemă acum şase luni de zile, era totul blocat, zero contracte semnate (...) Vreau să le mulţumesc şi tuturor beneficiarilor”, a mai transmis ministrul, explicând că vor exista şi alte şanse similare în anul 2024.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.