Procurorul general din New York a acceptat vineri să amâne temporar depoziţiile fostului preşedinte Donald Trump şi a doi dintre copiii săi adulţi, Donald Trump Jr. şi Ivanka Trump, în urma decesului Ivanei Trump, produs cu o zi mai devreme, transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceştia erau programaţi să înceapă săptămâna viitoare să depună mărturii, ca parte a anchetei civile a procurorului general din New York, Letitia James, asupra Trump organisation.

Nu este clar cât timp vor fi amânate depoziţiile, după dispariţia Ivanei Trump.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

”Aceasta este o întârziere temporară şi depoziţiile vor fi reprogramate cât mai curând posibil”, a declarat vineri dimineaţă o purtătoare de cuvânt a biroului procurorului general.

”Nu există alte informaţii despre date , cară să fie furnizate în acest moment.”

Ivana Trump, 73 de ani, a fost prima soţie a lui Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, şi mama a trei dintre copiii săi, Donald Trump Jr., 44 de ani, Ivanka Trump, 40 de ani, şi Eric Trump, 38 de ani.

Autorităţile oraşului New York au declarat că Ivana Trump a fost găsit decedată, când au ajuns joi în apartamentul ei din Manhattan.

Donald Trump a numit-o ”o femeie minunată, frumoasă şi uimitoare, care a dus o viaţă grozavă şi inspiraţională”, într-o postare făcută pe reţelele de socializare de joi după-amiază.

”Oferim condoleanţe familiei Trump”, a spus purtătorul de cuvânt al biroului lui James.

James investighează acuzaţiile conform cărora Trump Organisation a raportat în mod necorespunzător evaluările declarate ale unora dintre activele sale imobiliare, pentru câştiguri financiare, fie prin beneficii fiscale, fie pentru condiţii de împrumut mai favorabile.

Donald Trump Jr. conduce Trump Organisation împreună cu fratele său, Eric Trump, care a participat la o depoziţie video cu anchetatorii din New York în octombrie 2020.

Eric Trump a pledat de peste 500 de ori pentru dreptul de utilizare a celui de-al cincilea amendament împotriva autoincriminării, a declarat biroul lui James.

Ivanka Trump, care a fost consilier principal la Casa Albă în timpul preşedinţiei tatălui ei, este un fost director executiv în cadrul Trump Organisation.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.