Asociaţia Pro Infrastructură anunţă, marţi, pe Facebook, că mandatul directorului general CNAIR, Sorin Scarlat, a fost prelungit cu 4 luni, deşi premierul Orban anunţa că persoanele incompetente de la conducerea companiilor de stat vor fi înlocuite cu profesionişti. ”Lipsit de coloană vertebrală în faţa politicului, dar şi de o viziune şi o strategie competentă, directorul Scarlat a păstorit acelaşi dezastru privind licitaţiile proiectelor noi, managementul celor în execuţie sau măsurile privind siguranţa rutieră pe şoselele aflate în exploatare”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei, care cer premierului şi ministruui Transporturilor să accelereze reformele promise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din informaţiile noastre, mandatul Directorului General CNAIR Sorin Scarlat a fost prelungit cu 4 luni, deşi premierul Orban anunţa în noiembrie 2019 că persoanele incompetente de la conducerea companiilor de stat vor fi înlocuite cu profesionişti prin concursuri transparente, dând exemplu chiar managementul dezastruos de la CNAIR”, au scris, marţi, pe Facebook, reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură.

Potrivit acestora, în 6 luni de mandat, ”Sorin Scarlat s-a integrat perfect în tabloul general din ultimii ani de la CNAIR”.

”Lipsit de coloană vertebrală în faţa politicului, dar şi de o viziune şi o strategie competentă prin care să reformeze Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, directorul Scarlat a păstorit acelaşi dezastru privind licitaţiile proiectelor noi (vezi detalii: http://bit.ly/2FT1tU1), managementul celor în execuţie sau măsurile privind siguranţa rutieră pe şoselele aflate în exploatare. Punctul culminant din mandatul lui a fost rezilierea la 99% a lotului 3 din A1 Lugoj-Deva şi menţinerea închisă a autostrăzii perfect funcţionale timp de 4 luni, până când adevărul şi bunul simţ au fost mult prea evidente pentru a mai putea fi ignorate”, au mai transmis reprezentanţii Asociaţiei.

Aceştia cer premierului Ludovic Orban şi ministrului Bode ”să accelereze reformele promise şi să acţioneze mult mai ferm în direcţia reconstruirii administraţiei cu atribuţii în infrastructura de transport”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.