Producătorul elveţian de medicamente Novartis îşi reia activitatea în Ucraina, după ce a analizat cât de sigur este să opereze în ţara pe care Rusia a invadat-o în februarie, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După ce am studiat protocoalele de siguranţă actuale din ţară şi pe baza recomandărilor pe care le vom revizui în mod regulat, am început să reluăm operaţiunile de afaceri de la distanţă, pentru a ajuta ţara distrusă de război să restabilească unele procese de afaceri de bază de importanţă majoră”, a anunţat Novartis pe site-ul său.

”Siguranţa şi securitatea oamenilor noştri rămân obiectivul nostru numărul unu şi vom evalua în mod constant situaţia şi operaţiunile noastre de afaceri din Ucraina”, a mai afirmat compania.

Novartis a spus că a condamnat războiul din Ucraina şi că a oferit sprijin umanitar, donaţii financiare şi medicamente oamenilor de acolo.

Rusia descrie invazia sa drept o ”operaţiune militară specială” pentru dezarmarea şi „denazificarea” ţării vecine.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.