Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului Ştefan-Radu Oprea a avut o întrevedere, luni la Bruxelles, cu Thiery Breton, comisarul european pentru piaţă internă în care a discutat despre viitorul industriei de apărare din România în contextul noilor programe europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Împreună cu comisarul pentru piaţă internă, Thierry Breton, am discutat despre viitorul industriei de apărare din România în contextul noilor programe europene. Ne dorim să fim parte activă la aceste programe prin implicarea companiile cu capital de stat sau privat din România”, a scris Ştefan-Radu Oprea, luni pe Facebook.

El a adus în discuţi şi oportunităţile pe care noua legislaţie europeană privind materiile prime critice le deschide economiei româneşti.

„Însă avem nevoie de exemple de bună practică, de tehnologie nouă care să răspundă exigenţelor europene privitoare la mediu”, a completat Oprea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.