Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a anunţat rezultatele procesului de reorganizare la nivelul Guvernului pentru eficientizarea cheltuielilor bugetare. Astfel, numărul angajaţilor MIPE este redus de la 2.343 la 2.166 a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului Mihai Constantin. El a explicat au fost desfiinţate 177 de funcţii publice vacante, iar per total posturile de conducere au fost reduse de la 12% la 8% din totalul angajaţilor şi funcţiilor prezente în organigrama MIPE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Continuă, de asemenea, procesul de reorganizare la nivelul guvernului pentru eficientizarea cheltuielilor bugetare. Astăzi, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a anunţat rezultatele acestui proces. Vi le spun foarte pe scurt. După reorganizare, numărul angajaţilor din cadrul Ministerului de Investiţii Europene este redus de la 2.343 la 2.166. Aşadar, au fost desfiinţate 177 de funcţii publice vacante, iar per total posturile de conducere s-au redus de la 12% la 8% din totalul angajaţilor şi funcţiilor prezente în organigrama MIPE.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.