MET Group, furnizor de servicii energetice integrate cu sediul în Elveţia, anunţă că deschide un birou în Singapore, ca parte a strategiei de extindere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”MET Group, furnizor de servicii energetice integrate cu sediul în Elveţia, deschide un birou în Republica Singapore, ca parte a strategiei de extindere susţinută. MET Asia Pte. Ltd., filială deţinută în proporţie de 90% de MET Group şi 10% de Keppel, creşte aria de activitate MET în regiune, concentrându-se pe consolidarea portofoliului de GNL al grupului la nivel global şi majorarea bazei de active din Asia-Pacific”, anunţă grupul.

Sediul central al MET Asia va fi în Singapore.

Noua filială a MET accelerează dezvoltarea portofoliului de GNL al companiei, aflat în plină expansiune, dincolo de Europa precum şi investiţiile în active din regiune.

MET va dezvolta operaţiunile comerciale din Asia în cooperare cu Keppel, companie cu sediul în Singapore, care deţine 10% din acţiunile MET Group. Cele două companii au înfiinţat recent o societate mixtă, Keppel MET Renewables, pentru a valorifica oportunităţile de energie regenerabilă în Europa, urmând ca Keppel şi MET să extindă parteneriatul şi în Asia.

Sándor Fasimon, manager cu experienţă în domeniul energiei, apreciat la nivel internaţional, a fost numit director executiv MET Asia. În cariera sa de peste 25 de ani, acesta a ocupat poziţii de conducere la nivel internaţional în cadrul unor companii integrate din domeniul petrolului şi gazelor naturale în Europa, Orientul Mijlociu şi Asia.

„Ne aşteptăm ca MET Asia să fie un viitor motor al strategiei noastre de dezvoltare, şi o poartă de acces pentru pieţele globale de mărfuri”, a declarat Benjamin Lakatos, preşedinte şi director general al MET Holding.

MET Group este un furnizor de servicii energetice integrate, cu sediul central în Elveţia şi operaţiuni şi active pe pieţele gazelor naturale şi energiei electrice. MET este prezentă prin subsidiare în 14 ţări şi 30 de pieţe naţionale de gaze naturale şi în 22 de centre internaţionale de tranzacţionare. MET a dovedit experienţă în operarea de active energetice verzi (bazate pe surse regenerabile) sau flexibile (din surse convenţionale), oferind cea mai largă paletă de sprijin pentru tranziţia energetică. Veniturile consolidate ale Grupului MET s-au ridicat în 2022 la 41,5 miliarde euro, volumul total de gaze naturale tranzacţionate fiind de 109 BCM, inclusiv contracte futures, iar cel de energie electrică la 67 TWh, inclusiv contracte futures.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.