Lenovo a lansat oficial smartphone-ul Moto G4 pe piaţa locală, în cadrul primului eveniment sub brandul Moto organizat în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu excepţia memoriei RAM, care nu strică niciodată să fie mai multă, Moto G4 oferă un raport foarte bun preţ - dotări tehnice. Smartphone-ul, care iniţial a fost lansat de Lenovo în luna mai, dispune de un procesor Snapdragon 617 cu 8 nuclee şi 2 GB memorie RAM.

Sub ecranul full HD de 5,5 inch se mai ascund 16 GB memorie internă şi o baterie de 3.000 mAh despre care producătorul susţine că ţine cel puţin o zi. Spaţiul intern, care nu este dintre cele mai generoase, poate fi extins prin intermediul unui card microSD de cel mult 128 GB.

În ceea ce priveşte partea foto, Moto G4 are în dotare o cameră foto de 13 MP, căreia i se alătură aşa-zisa cameră de selfie-uri, de 5 MP. Camera principală are o diafragmă f/2.0 şi poate filma în format 1080p cu 30 de cadre pe secundă.

Disponibil pe alb şi negru, smartphone-ul de 155 de grame al celor de la Lenovo are preinstalată versiunea 6.0.1 de Android.

Moto G4 va putea fi cumpărat din magazinele Orange pentru 209 de euro fără abonament, respectiv 19 euro la abonamentul Orange Me 25.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.