Microsoft lansează la nivel global aplicaţia Teams, o soluţie de colaborarea în cadrul echipelor de lucru integrată în suita Office 365.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Teams, competitorul pentru Slack al celor de la Microsoft, este acum disponibil la nivel global, în 181 de ţări, printre care şi România. Instrumentul de colaborare poate fi folosit de către toate firmele care folosesc serviciul Office 365.

Lansat iniţial într-un număr restrâns de ţări în noiembrie anul trecut, Microsoft Teams este un instrument care facilitează colaborarea şi comunicarea pe proiecte specifice pentru angajaţii companiilor.

Datorită soluţiilor de tip office ale Microsoft folosite de foarte multe companii, prin integrarea cu Office 365, noua soluţie a companiei beneficiază de un important atu în faţa concurenţei reprezentate în principal de Slack.

Din momentul lansării iniţiale, conform Microsoft, Teams a fost îmbunătăţit cu peste 100 de funcţii noi, printre care: un management îmbunătăţit al întâlnirilor, funcţii suplimentare de planificare, apeluri audio pe mobil, cu posibilitatea de conversaţii video pe Android şi, în curând, pe iOS şi Windows Phone, integrare cu serviciile de email şi capacităţi îmbunătăţite de securitate şi conformitate.

Microsoft susţine că în cele patru luni de disponibilitate limitată, Team a fost testat deja peste 50.000 de organizaţii. Compania nu doreşte ca Teams să fie perceput ca o soluţie disponibilă doar pentru Office 365, ci plănuieşte să integreze şi alte servicii pe viitor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.