LG continuă tradiţia cu două flagship-uri pe an, cu un V20, nou model de top alături de G5. LG V20 este al doilea smartphone din serie şi, totodată, urmaşul modelului V10 de anul trecut şi va intra pe piaţă în acestă toamnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Caracteristica definitorie a seriei, ecranul secundar, se păstrează în continuare. Ca şi înaintaşul său, V20 are, alături de ecranul principal, un al doilea ecran folosit pentru notificări şi afişarea anumitor informaţii, precum data şi ora.

Noul device permite schimbarea bateriei şi este construit dintr-un aliaj de aluminiu care, conform producătorului, este folosi şi în industria aviatică. Capacul din spatele telefonului, care poate fi desprins, este dominat de două camera foto sub care a fost plasat cititorul de amprente.

Ecranul principal are 5,7 inch cu rezoluţie QHD, iar la interior V20 ascunde setul standard al unui flagship actual: procesor Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM şi o baterie de 3.200 mAh.

Configuraţia foto include o cameră de 13 MP cu stabilizare optică, căreia i se alătură o a doua cameră de 8 MP cu obiectiv ultra-angular. Camera de selfie-uri are 5 MP.

LG V20 va intra pe piaţă în acestă toamnă şi va fi primul smartphone dotat cu cea mai nouă versiune de Android, 7.0 Nougat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.