LG va lansa primul flagship de anul acesta la Mobile World Congress, pe 26 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spre deosebire de Samsung, care a anunţat că Galaxy S8 va fi lansat în martie, compatrioţii lor de la LG vor să profite de cel mai mare târg anual de tehnologii mobile şi să lanseze smartphone-ul G6.

LG G6 este un device foarte important pentru compania coreeană. Asta după ce flagship-ul anului trecut, modelul G5, nu a avut succesul scontat.

Simultan cu imaginea, au ajuns cunoscute şi o parte din dotările tehnice. Astfel, vorbim de un telefon cu ecran curbat de 5,7 inch care va reprezenta mai bine de 90% din partea frontală a dispozitivului.

O parte din caracteristicile modelului de anul trecut, precum camera foto duală şi cititorul de amprente plasat pe spatele telefonului au fost păstrate. Pe de altă parte, LG renunţă la plastic şi apelează la metal şi sticlă pentru noul G6, care va fi rezistent la apă şi dotat cu ieşire audio de 3,5 mm.

G6 este un smartphone cu atât mai important pentru LG, cu cât compania coreeană a înregistrat o pierdere de 224 milioane de dolari pierdere în Q4 2016, datorată şi vânzărilor slabe înregistrate de G5.

LG a avut o perioadă bună ca producător de smartphone-uri câtă vreme a fost partenerul Google pentru construirea device-urilor din seria Nexus. Cum Google a ales să-şi facă propriile smartphone-uri, LG şi alţi parteneri ai producătorului Android-ului, rămân fără un sprijin important.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.