Apple a publicat tarifele pentru reparaţiile la care poate fi supus iPhone X, noul său smartphone fiind cel mai scump şi din acest punct de vedere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

iPhone X nu va fi doar un device cu preţ de achiziţie mare, ci va aduce şi alte cheltuieli importante pentru cei care vor avea neşansa sau nu vor fi suficienţi de atenţi şi-l vor defecta într-un fel sau altul.

Înlocuirea unui ecran defect în cazul lui iPhone X va costa 279 de dolari. Pentru iPhone 8 Plus preţul acestei reparaţii este de 169 de dolari, iar pentru iPhone 7 şi iPhone 6 această reparaţie costă 149 respectiv 129 de dolari.

În tarifele cerute de Apple pentru înlocuirea ecranelor se observă un trend crescător în ultimii patru ani, iar iPhone X este de departe cel mai costisitor şi din acest punct de vedere, reparaţia fiind cu peste 100 de dolari mai costisitoare decât în cazul oricărui alt model.

Cei care cumpără de la Apple asigurarea AppleCare+, vor plăti 29 de dolari pentru înlocuirea unui ecran în cazul lui iPhone X. AppleCare+ pentru iPhone X costă 199 de dolari.

Restul reparaţiilor pentru iPhone X, în afară de înlocuirea ecranului, însumează 549 de dolari. Din nou, comparând cu cei 399 de dolari ceruţi în cazul lui iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, iPhone X este departe cel mai costisitor de reparat smartphone Apple.

În acest caz, cei care au asigurare AppleCare+ de 199 de dolari vor plăti doar 99 de dolari.

Apple oferă un an garanţie fiecărui model de iPhone vândut. Asigurarea AppleCare+  extinde garanţia la doi ani şi oferă suport telefonic şi prin chat non-stop.

Cea mai ieftină versiune de iPhone X, cu 64 GB spaţiu de stocare, va costa 999 de dolari şi  va fi disponibil începând 3 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.