Testele de specialitate arată că noul iPhone X se ridică la înălţimea aşteptărilor din punct de vedere al ecranului. Displaymate, compania care produce echipamente şi realizează teste profesionale în domeniul ecranelor, a acordat rating-ul A+ smartphone-ului iPhone X, cel mai mare rating acordat vreodată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Specialiştii de la Displaymate au numai cuvinte de laudă în ceea ce priveşte noul ecran OLED al lui iPhone X, ecran produs de Samsung. Deşi este recunoscută calitatea ecranului propriu-zis, este remarcată în mod special calibrarea făcută de Apple.

În urma testelor de laborator, care pot fi consultate aici, experţii au ajuns la concluzia că ecranului lui iPhone X este „cel mai inovativ şi cel mai performant ecran de smartphone testat vreodată”.

Printre calităţile individuale evidenţiate în urma testelor se numără acurateţea excelentă cu care ecranul reproduce culorile naturale, luminozitatea şi contrastul excelente, cea mică refracţie a luminii (4,5%) şi cea mai mică variaţie a luminozităţii la schimbarea unghiului de privire.

iPhone X, care este disponibil începând din 3 noiembrie şi costă 999 de euro în cea mai ieftină variantă şi fără taxe, este primul smartphone Apple care foloseşte un ecran OLED, ecran care pare să fie şi una din cauzele care limitează procesul de producţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.