Producătorul taiwanez HTC anunţă disponibilitatea de la 1 martie a produsului de realitate virtuală HTC Vive în nouă ţări din Europa de est, printre care şi România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansată în aprilie 2016 la un preţ de 899 de dolari, HTC Vive este una din căştile de referinţă din domeniul incipient al realităţii virtuale, fiind un produs dezvoltat împreună cu Valve şi dedicat gaming-ului.

“Cele nouă ţări adiţionale în care putem livra Vive găzduiesc unii dintre cei mai avizi gameri de PC din Europa, şi ne oferă o oportunitate uriaşă de a ne aduce revoluţionarul sistem de realitate virtuală room-scale în faţa şi mai multor clienţi” a declarat Peter Frolund, VP pentru VR (Europa) la HTC.

Prin lansarea în Europa de est, HTC Vive devine disponibil acum în peste 30 de ţări europene. Produsul va putea fi comandat de pe site-ul oficial vive.com.

Neoficial, HTC Vive a fost şi este în continuare disponibil în mai multe magazine româneşti, la preţuri ce depăşesc şi 4.700 de lei. Disponibilitatea oficială înseamnă că doritorii autohtoni vor putea cumpăra mai ieftin produsul direct de la producător.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.