Aplicaţia Facebook Messenger face încă un pas către o platformă complexă de comunicare, prin adăugarea funcţiei My Day şi a unei camere foto care permite modificarea în timp real a imaginii, prin aplicarea unor efecte predefinite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu fiecare update, Facebook Messenger este din ce în ce mai puţin o aplicaţie obişnuită de chat şi mai mult o platformă de comunicare a cărei direcţie de dezvoltare este dictată de priorităţile producătorului, nu neapărat de preferinţele utilizatorilor.

Ultimul pas în această direcţie este funcţia My Day, care include o nouă cameră foto, modificări la nivelul interfeţei grafice şi un plus de socializare dincolo de grupul de prieteni apropiaţi sau colegi.

Prin My Day, fiecare utilizator de Facebook Messenger poate pune o fotografie care să rezume modul în care a trăit în ultimele 24 de ore. Vizibilă tuturor prietenilor, poza respectivă va fi ştearsă automat după 24 de ore. Cel care a postat-o va putea vedea exact cine s-a uitat la ea.

Pentru a face loc noii facilităţi, interfaţa aplicaţiei Facebook Messenger a fost modificată astfel încât să includă şi secţiunea My Day. Aici pot fi văzute pozele zilnice ale tuturor prietenilor de pe Facebook. Designul este similar funcţiei Moments din Instagram, care, la rândul ei, a fost copiată de Facebook de la Snapchat.

Cu această ocazie, Facebook Messenger are o nouă cameră foto care pune fotografia în centrul aplicaţiei. Disponibilă la un simplu swipe vertical, aceasta include o mulţime de rame pe care utilizatorii le pot aplica în timp real fotografiilor, încadrându-se astfel artificial în diverse scenarii.

Noile modificări sunt deja incluse în cea mai recentă versiune de Facebook Messenger şi disponibile tuturor utilizatorilor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.