Braşovenii de la Allview anunţă lansarea pe piaţa locală a smartphone-ului cu două camere foto care funcţionează în tandem, X4 Soul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

X4 Soul este primul telefon Allview dotat cu două camere foto care conlucrează pentru realizarea unei fotografii. Prima dintre acestea are 13 MP şi diafragmă F/2.0, iar a doua, surprinzător, are numai 5 MP şi F/2.2.

Conform producătorului, acest sistem permite realizarea efectului de blur în fundal (numit bokeh de către fotografi). Imaginile realizate simultan de cele două camere sunt combinate într-o singură fotografie.

Ecranul de tip IPS are o diagonală de 5,5 inch şi rezoluţie full HD. În spatele acestuia lucrează un procesor MediaTek Helio P10 compus din opt nuclee ce rulează la 2 GHz şi 4 GB memorie RAM.

Spaţiul de stocare oferit este de 64 GB şi poate fi suplimentat cu ajutorul unui card de memorie microSD de până la 128 GB. Cardul de memorie va ocupa al doilea slot SIM, telefonul fiind, altfel, unul dual SIM.

Alături de bateria de 3.000 mAh, mai merită menţionat că X4 Soul are senzor de amprentă, acesta fiind integrat în butonul principal.

Noul smartphone al celor de la Allview este disponibil pe site-ul oficial pentru preţul de 1.700 de lei, iar în următoarele două săptămâni va face parte din oferta promoţională Digi Mobil, de unde va putea fi achiziţionat în rate, fără dobândă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.