Reţeaua socială de photo sharing Instagram va lansa în curând o facilitate prin care utilizatorii vor putea posta mai multe fotografii şi clipuri video simultan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De când există Instagram, postarea conţinutului a fost o operaţiune individuală - fotografiile sau clipurile au putut fi postate doar una câte una. Acest lucru se va schimba în curând, cei de la Instagram fiind, în sfârşit, dispuşi să permită upload-ul mai multor fişiere în cadrul unei singure operaţiuni.

Atât operaţiunea de postare, cât şi vizualizarea conţinutului postat simultan vor fi integrate într-un mod cât se poate de intuitiv. Pentru a posta mai multe fotografii odată, utilizatorul nu trebuie decât să ţină apăsat mai mult de o secundă pe o imagine şi apoi să selecteze şi restul elementelor pe care doreşte să le posteze.

La capătul celălalt al facilităţii, vizualizarea va implica afişarea în şir orizontal a conţinutului postat simultan. Utilizatorii vor putea vedea toate fotografiile postate în acest fel prin derularea orizontală.

Postarea simultană a mai multor poze şi clipuri este în prezent testată de Instagram, fiind disponibilă brandurilor. Se pare că vor putea fi postate până la 10 elemente odată. Acestora li se vor putea aplica filtre individual sau la comun.

Instagram este unul dintre cele mai active produse Facebook, din punctul de vedere al dezvoltării. Reţeaua de photo sharing care se apropie de 600.000 de utilizatori primeşte noi funcţii la fiecare câteva săptămâni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.