HBO Max operează prima extindere în afara Statelor Unite, aşa cum era anunţat încă din urmă cu mai multe luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De miercuri, serviciul de streaming HBO Max este disponibil în 39 de teritorii din America Latină şi Caraibe, la preţuri care variază de la ţară la ţară, în funcţie de puterea locală de cumpărare.

Noul abonament cu preţ mai mic şi reclame nu a ajuns în noile regiuni. În schimb, acesta a fost înlocuit cu un abonament pentru telefoanele mobile, în care producţiile sunt disponibile la calitate SD şi se pot descărca, pentru vizualizare offline, până la 5 titluri.

Abonamentul principal suportă calităţi HD şi 4K, putând fi descărcate până la 30 de titluri. În cadrul acestuia, pot fi create 5 profiluri de utilizator, cu vizionarea simultană limitată la doar 3 profiluri - doar 3 utilizatori din cei (maxim) 5 se pot uita în acelaşi timp.

Cu această ocazie, compania americană promite că va crea 100 de titluri produse în America Latină (nu şi Caraibe) în următorii doi ani.

În unele ţări, precum Brazilia şi Mexic, din a doua parte a acestui an vor fi disponibile şi meciuri din UEFA Champions League.

Cu ocazia lansării, HBO Max derulează şi o promoţie în America Latină şi Caraibe. Cei care se vor abona până la 31 iulie, vor plăti doar 50% din preţul abonamentului oricâtă vreme rămân abonaţi fără întrerupere.

Lansarea în Europa, cel puţin în unele ţări, este, în continuare, programată pentru ultima parte a acestui an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.