Executivul a adoptat, joi, o hotărâre pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Consolidare şi modernizare sediul Central al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti situat în Calea Victoriei nr. 19, sector 3, Municipiul Bucureşti”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractul iniţial de consolidare şi modernizare a sediului Poliţiei Municipiului Bucureşti a fost încheiat în anul 2008, pentru o perioadă de 60 de luni, însă termenul a fost prelungit succesiv până în 2020, mai arată comunicatul de presă al Guvernului.

Din cauza perioadei lungi de derulare a contractului de execuţie, precum şi a procentului mic de lucrări executate – circa 30% -, s-a făcut o expertizare a restului de executat în vederea finalizării lucrărilor.

Potrivit actului normativ aprobat, joi, valoarea totală a investiţiei este de 273,4 de milioane lei, din care 252,6 milioane lei reprezintă finanţarea de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii „C.N.I.” S.A., iar 20,7 milioane lei – finanţare a Ministerului Afacerilor Interne. Durata de proiectare a obiectivului de investiţii este de 6 luni, iar a restului de executat este de 36 de luni, mai explică sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.