Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că au fost aprobaţi, în şedinţa de joi a Guvernului, indicatorii tehnico-economici pentru construirea Variantei de Ocolire Timişoara Vest. Valoarea totală a investiţiei, inclusiv TVA, este estimată la 2,27 miliarde de lei, a mai spus ministrul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am aprobat astăzi în şedinţa de Guvern indicatorii tehnico-economici pentru construcţia Variantei de Ocolire Timişoara Vest (judeţul Timiş)! Această nouă rută (13,9 km), care face parte din reţeaua TEN-T Centrală, va realiza conexiunea rutieră între DN Centura Timişoara şi Varianta de ocolire Timişoara Sud (în execuţie) şi va sprijini inclusiv dezvoltarea economică regională”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.

Ministrul Transporturilor a mai spus că varianta Ocolitoare Timişoara Vest va avea profil de Drum Naţional cu două benzi pe sens.

„Valoarea totală a investiţiei (inclusiv TVA) este estimată la 2,27 miliarde de lei iar finanţarea va fi asigurată prin Programul Transport (PT) 2021-2027”, a completat Grindeanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.