Cu două planuri tarifare, Discovery+ este cel mai nou serviciu pe piaţa serviciilor de video streaming, urmând să fie disponibil din ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Discovery a anunţat că va lansa Discovery+, un serviciu de streaming video care va difuza conţinut produs de mai multe canale TV şi va fi disponibil din 4 ianuarie.

Discovery+ va fi disponibil pe bază de abonament lunar, existând două opţiuni în acest sens: 5 dolari pe lună cu reclame şi 7 dolari pe lună fără reclame.

În cadrul serviciul va fi disponibil conţinut produs de Discovery Channel,  HGTV, Food Network, A&E, History Channel şi Lifetime, printre altele.

Cei de la Discovery spun că Discovery+ va avea în jur de 2.500 de seriale cu peste 55.000 de episoade, devenind serviciul de streaming video cu cel mai mult conţinut disponibil în momentul lansării.

Pentru publicitate, Discovery a semnat deja parteneriate cu firme precum Boston Beer Company, Kraft Heinz, Lowe’s şi Toyota.

Discovery nu spune şi unde va fi disponibil viitorul serviciul de streaming, pentru care a anunţat deja un parteneriat cu Verizon în Statele Unite - clienţii operatorului vor primi 12 luni de acces gratuit la Discovery+.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.