Compania TAROM va introduce curse aeriene directe între Iaşi şi Cluj-Napoca, începând cu 11 iunie, cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea Aeroportului Iaşi a anunţat miercuri că, începând cu 11 iunie, TAROM va opera ruta Iaşi - Cluj-Napoca, după ce în luna martie aceeaşi companie a inaugurat cursa Iaşi - Timişoara. Vor fi trei zboruri pe săptămână între Iaşi şi Cluj-Napoca, în zilele de luni, miercuri şi vineri.

Tarifele pornesc de la 40 de euro pentru o călătorie dus-întors, având incluse un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, catering la bordşi check-in-ul. 

"Suntem extrem de încântaţi că am reuşit, împreună cu partenerul nostru Tarom, să realizăm un nou proiect în anul Centenarului - unirea, pe calea aerului, aregiunii
Moldovei cu Ardealul, prin ruta directă Iaşi-Cluj. Începând de luna viitoare, pasagerii noştri vor avea din nou ocazia să călătorească  mai facil şi în deplină siguranţă spre Cluj.Această rută a fost intens cerută de firmele de IT, de mediul academic şi cel medical, dar mai ales de mediul de afaceri”, a declarat Monica Nichituş,directorul interimar al Aeroportului Iaşi.

În prezent, TAROM operează pe aeroportul din Iaşi zboruri către Bucureşti,Timişoara, Tel Aviv şi Londra. Anul trecut, Aeroportul Iaşi a înregistrat un trafic de 1.146.218 pasageri, cu o treime mai mare decât cel înregistrat în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.