Cea mai nouă consolă de jocuri Nintendo este lansată vineri în România în cadrul unui eveniment cu vânzare şi premii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nintendo Switch va fi lansat oficial vineri seara în România, evenimentul constituind o premieră pentru compania japoneză: este primul produs Nintendo care se bucură de un eveniment de lansare în ţara noastră.

Evenimentul de lansare a consolei de jocuri Nintendo Switch în România va avea loc vineri, 3 martie, începând cu ora 18 în magazinul Media Galaxy Orhideea. Cei prezenţi vor putea testa şi cumpăra noile console şi vor putea participa la două tombole.

Pe de o parte, toţi cei prezenţi vor avea şansa să câştige o consolă prin tragere la sorţi. Pe de altă parte, cei care vor cumpără o consolă vor putea câştiga unul din jocurile The Legend of Zelda: Breath of The Wild şi 1-2 Switch sau un controller Nintendo Switch Pro.

În momentul lansării, în magazine vor fi disponibile şi o serie de jocuri pentru noua consolă a celor de la Nintendo: 1-2 Switch, The Legend of Zelda: Breath of The Wild, Super Bomberman R şi Just Dance 2017.

Preţurile pentru consola de jocuri Nintendo Switch încep de la 1.399 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.