Complexul Energetic Hunedoara va ieşi din insolvenţă, după ce Curtea de Apel Alba Iulia a decis, marţi, să anuleze decizia Tribunalului Hunedoara prin care, în luna iunie a acestui an, a fost deschisă procedura în acest sens. Decizia Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Comin Muntean, a declarat, marţi, pentru News.ro, că instanţa a soluţionat apelurile formulate împotriva hotărârilor pronunţate de judecătorul sindic în dosarul  de insolvenţă al Complexului Energetic Hunedoara Petroşani şi a dispus anularea încheierilor atacate.

Muntean a spus că în urma rejudecării instanţa a respins cererea privind deschiderea procedurii generale a insolvenţei, formulată de către debitoarea Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA Petroşani, precum şi de către creditori. 

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă.

Potrivit sursei citate, Curtea de Apel Alba Iulia a mai stabilit suma de 32.000 lei onorariul administratorului judiciar Casa de Insolvenţă GMC SPRL Craiova pentru perioada 07.01.2016 - 03.05.2016 în care a desfăşurat administrarea specială a complexului.

Complexul Energetic Hunedoara a intrat în insolvenţă, după ce Tribunalul Hunedoara a dispus, în 23 iunie, deschiderea procedurii în acest sens, administratorul judiciar provizoriu fiind desemnată Casa de Insolvenţă GMC. Decizia instanţei a fost executorie, dar nu a fost definitivă fiind atacată cu apel la Curtea de Apel Alba Iulia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.