Coletăria.ro, expert în expedierea şi livrarea coletelor, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare reţea de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est, intră în parteneriat cu platforma eCommerce Gomag şi îşi consolidează, astfel, poziţia pe piaţa de curierat, sprijinind magazinele online să îşi majoreze capacitatea de livrare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Coletăria.ro, expert în expedierea şi livrarea coletelor, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare reţea de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est, intră în parteneriat cu platforma eCommerce Gomag şi îşi consolidează, astfel, poziţia pe piaţa de curierat, sprijinind magazinele online să îşi majoreze capacitatea de livrare, atât naţional, cât şi internaţional", arată compania într-un comunicat.

Parteneriatul le oferă celor peste 1.600 de magazine online ce folosesc platforma Gomag acces instant la un sistem bazat pe multiple servicii integrate, atât de livrare a coletelor, cât şi de dezvoltare a afacerii online dincolo de graniţele României.

"Coletăria.ro avansează în demersul de consolidare a poziţiei pe piaţa de curierat, pentru a deveni unul dintre partenerii strategici ai industriei de comerţ electronic din România. Prin parteneriatul cu platforma Gomag, completăm un ciclu de extindere a serviciilor oferite clienţilor din România, prin intermediul principalelor platforme de comerţ electronic”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro, menţionând că integrarea cu platforma Gomag a venit ca urmare a cererii magazinelor online din platformă de a beneficia de serviciile Coletăria.ro, în principal fiind vizate expedierile către ţările din Europa.

Coletăria.ro asigură conectarea magazinelor cu marketplace-uri din UE, pentru o extindere rapidă a afacerii online şi oferă, prin reţeaua deja existentă de parteneri, servicii de consultanţă juridică, de înfiinţare de companii, pentru deschiderea de conturi bancare, metode de plată, traduceri, marketing etc.

"Ştim cât de importantă este partea de logistică pentru magazinele online, iar în această perioadă, când piaţa de eCommerce cunoaşte un adevărat boom de creştere, prin parteneriatul Gomag - Coletăria.ro, oferim clienţilor noi oportunităţi de dezvoltare”, spune Cosmin Daraban, CEO Gomag.

Decizia se înscrie în strategia Coletăria.ro de dezvoltare şi extindere a canalelor de vânzări, parteneriatele cu platformele de eCommerce asigurând accesul către un segment important de clienţi.

Coletăria.ro este expert în expedierea şi livrarea coletelor şi parte a grupului Packeta, cu cea mai mare reţea de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est. Compania a intrat pe piaţa din România în urmă cu doi ani.

Până în prezent, grupul Packeta a transportat mai mult de 20 de milioane de colete, datorită colaborării cu peste 28.000 de magazine online şi vânzători şi operează peste 4.600 de puncte pick-up în Europa Centrală şi de Est. Pe lângă soluţia alternativă de livrare în punctele de pick-up, Coletăria.ro este şi o platformă logistică şi oferă magazinelor online şi soluţia clasică de livrare a coletelor la domiciliu. Magazinele online îşi pot expedia coletele nu numai la nivel naţional, ci şi la nivel internaţional, în toate cele 27 de ţări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, Ucraina, Federaţia Rusă şi SUA.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.