Compania iSTYLE Retail România, cel mai important retailer specializat Apple din România, a raportat pentru anul trecut o cifră de afaceri de 50 milioane euro, în creştere cu aproximativ 30%, retailerul anunţând totodată că a deschis cel de-al unsprezecelea magazin al reţelei în centrul comercial Iulius Mall din Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lanţul de retail dedicat Apple ajunge astfel la 11 magazine în toată ţară şi îşi întăreşte prezenţa în Cluj, devenit cel de-al doilea oraş din ţară, după Bucureşti, care găzduieşte mai multe magazine iSTYLE.

“Extinderea business-ului în Cluj demonstrează importanţa pe care iSTYLE o acordă oraşului. Ne bucurăm că reuşim să le oferim clujenilor încă o opţiune de a interacţiona cu produsele lor preferate de înaltă tehnologie,” a declarat Valeriu Ion, general manager iSTYLE Retail, care caracterizează metropola Cluj-Napoca drept una dintre cele mai dinamice economii din România şi centru academic, cultural şi industrial.

De asemenea, în 2019, iSTYLE Retail a avut o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane de euro, reprezentând o creştere de aproximativ 30% faţă de anul precedent. 

”Este cea mai mare cifră de afaceri înregistrată până în prezent, corelată cu o creştere a profitului net şi a numărului de angajaţi, care a depăşit în prezent 80 de persoane. Următorul obiectiv al companiei este relocarea magazinului iSTYLE Braşov într-un nou centru comercial, care îşi va deschide porţile în luna mai 2020”, mai anunţă reprezentanţii companiei.

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare reţea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul şi Estul Europei.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.