CFR Călători a suplimentat trenurile în timpul minivacanţei de 1 Mai, în condiţiile în care aşteaptă o creştere a traficului, în special spre litoral şi Valea Prahovei. Către şi dinspre litoral sunt disponibile peste 30 de trenuri directe, atât din Bucureşti, cât şi din marile oraşe ale ţării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CFR a anunţat că până în 2 mai sunt suplimentate cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinaţii, în special cele spre litoral şi Valea Prahovei.

În plus, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Braşov, Iaşi şi Suceava spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Către şi dinspre litoral sunt disponibile peste 30 de trenuri directe, atât din Bucureşti, cât şi din marile oraşe ale ţării.

”De asemenea, va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise publicului călător din staţii în funcţie de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri. Studenţii pot călători gratuit conform legii, iar toţi pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate”, a anunţat Compania. 

Pentru călătoria dus-întors se acordă o reducere de 10%, potrivit CFR Călători. De exemplu, preţul pentru ruta Bucureşti – Constanţa şi retur este de 108,1 lei.

De 1 Mai, vor fi deschise agenţia de voiaj din aeroportul Otopeni şi agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agenţiilor vor fi închise, potrivit companiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.