Operatorul aerian Blue Air a decis sa redirecţioneze cursa Bucureşti-Bruxelles şi retur de miercuri spre aeroportul Liege, situat la 80 de kilometri de Bruxelles, cu plecare din Bucureşti la ora 17:05 şi decolare la întoarcere la 19:45.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania anunţase marţi că va reprograma zborul pentru miercuri după-amiază către Bruxelles, pe fondul incertitudinilor privind momentul redeschiderii aeroportului Zaventem, după exploziile de marţi dimineaţă.

"Ţinând cont de faptul că astăzi (miercuri - n.r.) Aeroportul Bruxelles Zaventem este în continuare închis, compania Blue Air a luat măsurile necesare pentru a asigura în deplină siguranţă operarea zborului 0B123/124 Bucureşti - Bruxelles - Bucureşti din 23 martie 2016. Astfel, Blue Air a hotărât redirecţionarea zborului către Aeroportul Liege", se arată într-un comunicat al operatorului aerian.

Cursa va avea orele de zbor anunţate marţi după-amiază.

Astfel, decolarea din Bucureşti este programată pentru ora 17:05, cu aterizare la Liege la ora 19:00, iar zborul de întoarcere va fi la ora 19:45, avionul urmând să ajungă la Bucureşti la ora 23:30. Toate orele sunt locale.

Compania precizează că pasagerii vor fi transferaţi gratuit cu autocarul între Bruxelles - Gare du Nord şi aeroportul Liege.

Totodată, Blue Air solicită clienţilor să se prezinte cu trei ore înainte de zbor la punctul de întâlnire din Bruxelles, respectiv staţia de autocare dedicată din Gare du Nord.

"Vom asigura transferul cu autocarul către Bruxelles - Gare du Nord şi pasagerilor care vorateriza la Liege", se notează în comunicat.

Autorităţile belgiene au revizuit bilanţul oficial al atentatelor de marţi, de la Bruxelles, la 31 de morţi şi 205 răniţi, anunţă portalul 20minutes.fr.

Marţi dimineaţă, două explozii au zguduit aeroportul Zaventem din Bruxelles, iar staţia de metrou Maelbeek a fost lovită de o altă deflagraţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.