Operatorul aerian Blue Air a reprogramat cursa de miercuri, 23 martie, pe ruta Bucureşti-Bruxelles şi retur pentru după-amiază, pe fondul incertitudinilor privind momentul redeschiderii aeroportului Bruxelles Zaventem, după exploziile de marţi dimineaţă, avionul urmând să decoleze de la Bucureşti la ora 17:05, cu retur la 19:45.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Având în vedere gradul ridicat de incertitudine în privinţa momentului de redeschidere a Aeroportului Bruxelles Zaventem, compania Blue Air, pentru a reduce la minim disconfortul creat de această situaţie de forţă majoră, îşi anunţă pasagerii care au bilete pentru zborul 0B123/124 Bucureşti - Bruxelles - Bucureşti de mâine, 23 martie 2016, că acesta va fi reprogramat în cursul după-amiezii de mâine", se arată într-un comunicat al companiei.

Astfel, cursa este programată pentru ora 17:05, cu aterizare la Bruxelles la ora 19:00, iar zborul de întoarcere va fi la ora 19:45, avionul urmând să ajungă la Bucureşti la ora 23:30. Toate orele sunt locale.

Blue Air asigură pasagerilor afectaţi de aceste schimbări reprogramarea gratuită pentru orice alt zbor operat de companie.

Totodată, operatorul sfătuieşte pasagerii să verifice înainte de plecare situaţia zborurilor pe conturile companiei de pe reţelele de socializare şi pe site-urile aeroporturilor de plecare.

Compania a anunţat marţi dimineaţă, în urma atentatelor de pe aeroportul Bruxelles Zaventem, că anulează o cursă Bacău-Bruxelles şi retur din cursul zilei.

Cel puţin 34 de oameni au fost ucişi în atentatele de la Bruxelles, anunţă televiziunea VRT, precizând că 20 dintre ei au murit la metrou, iar alţi 14 la aeroport. Trei centuri cu explozibil, nefolosite, au fost găsite pe aeroportul din Bruxelles, anunţă presa belgiană. Transportul public în Bruxelles a fost suspendat, iar autorităţile au cerut populaţiei să evite deplasările. Procurorii au confirmat că atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigaşe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.