BASF investeşte în producţia de specialităţi emoliente destinate produselor de îngrijire a pielii şi de protecţie solară, la sediul său din Düsseldorf. Deschiderea este planificată pentru toamna anului 2025.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”BASF investeşte în producţia de specialităţi emoliente destinate produselor de îngrijire a pielii şi de protecţie solară, la sediul său din Düsseldorf. Un nou reactor şi modernizarea unităţilor de distilare permit o extindere a capacităţii de producţie, care va satisface cererea în creştere pentru aceste produse de specialitate. Noile facilităţi sunt programate să intre în funcţiune în al treilea trimestru al anului 2025”, anunţă grupul.

Emolienţii fixează şi menţin hidratarea pielii şi îmbunătăţesc proprietăţile senzoriale ale unui produs de îngrijire.

”Nevoia de emolienţi speciali pentru formulele de produs care, spre exemplu, permit îngrijirea pielii fără siliconi şi o protecţie solară fără conţinut de octocrilen continuă să crească în Europa. Sediul de producţie al BASF din Düsseldorf, Germania, este specializat în ingrediente pentru industria cosmetică şi de îngrijire personală şi oferă deja cel mai cuprinzător portofoliu de emolienţi. În această locaţie, capacitatea este, în prezent, extinsă într-o manieră ţintită pentru a satisface cererea în creştere a pieţei cu o investiţie de ordinul zecilor de milioane”, menţionează compania.

Düsseldorf găzduieşte al treilea cel mai mare sediu BASF din Europa – acesta este, de asemenea, cel mai mare din lume şi principala locaţie BASF pentru producţia şi dezvoltarea ingredientelor cosmetice.

BASF Care Chemicals oferă ingrediente pentru îngrijirea personală, îngrijirea casei, curăţarea industrială şi instituţională şi aplicaţii tehnice. Portofoliul de produse al diviziei include agenţi tensioactivi, emulgatori, polimeri, emolienţi, agenţi de chelare, ingrediente active cosmetice şi filtre UV. Grupul are peste 111.000 de angajaţi şi a generat vânzări de 87,3 miliarde de euro în 2022. Acţiunile BASF sunt tranzacţionate la bursa din Frankfurt (BAS) şi sub formă de certificat de depozit american (BASFY) din SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.