Băncile care i-au împrumutat 12,7 miliarde de dolari lui Elon Musk pentru preluarea Twitter, într-un acord în valoare de 44 de miliarde de dolari, vor păstra datoria până la începutul anului viitor, aşteptând ca miliardarul să dezvăluie un plan de afaceri mai clar, pe care să îl poată prezenta investitorilor, a relatat Financial Times.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse citate de publicaţie, grupul de creditori, condus de Morgan Stanley, Bank of America şi Barclays, a recunoscut că aceştia rămâne blocaţi cu datoria în contabilitate luni sau chiar mai mult şi că vor ajunge probabil să sufere pierderi uriaşe de pe urma pachetului de finanţare, potrivit surselor citate în articolul publicat de Financial Times.

Morgan Stanley, Bank of America şi Twitter nu au răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Reuters, în timp ce Barclays a refuzat să comenteze.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.