Aeroportul Heathrow din Londra a anunţat că a dorit să colaboreze cu companiile aeriene pentru a limita numărul de pasageri care pleacă de pe aeroport, adăugând că ”ar fi dezamăgitor” dacă un operator ar dori să pună profitul înaintea ”unei călătorii sigure şi de încredere”, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania aeriană Emirates a declarat joi că a respins cererile hub-ului londonez de a reduce capacitatea, în ciuda faptului că este ameninţată cu acţiuni legale, şi că va continua să opereze conform programului.

”De luni de zile am cerut companiilor aeriene să ajute la elaborarea unui plan pentru a-şi rezolva provocările legate de resurse, dar nu au apărut planuri clare şi, pe zi ce a trect, problema s-a agravat”, a spus un purtător de cuvânt al Heathrow.

”Ar fi dezamăgitor dacă, în loc să lucreze împreună, o companie aeriană ar dori să pună profitul înaintea unei călătorii sigure şi de încredere”, a subliniat aeroportul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.