Au început filmările pentru un nou serial, "Groapa", care prezintă relaţiile de familie, problemele şi poveştile de dragoste din lumea mafiei şi care va fi difuzat din toamnă, anunţă Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunea se va desfăşura la Giurgiu, un oraş care deschide porţile spre Dunăre. 

Despre acest nou format, Antonii Mangov, Programming Director declară: "După cum am promis deja telespectatorilor, continuăm să investim şi să dezvoltăm portofoliul nostru de ficţiune. De această dată, vom aduce un format care va menţine standardul ridicat de calitate pe care l-am demonstrat în proiectele anterioare şi care va câştiga inima telespectatorilor. Abia aşteptăm difuzarea serialului şi momentul în care îi vom introduce în acest nou univers care va intriga şi captiva".

"Un nou proiect, un nou început. Un serial plin de acţiune, de tensiune, suspans şi dragoste. Vom descoperi o lume, o familie, cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc. Un univers în care toţi luptă pentru putere şi doar unul luptă pentru dragostea lui. Aşa cum erau coloniştii care au plecat în Vestul sălbatic să descopere pământuri noi, aşa am plecat noi în Sud, unde am descoperit un Giurgiu plin de istorie, de patină, de poezie, pregătit parcă pentru filmări. Un loc în care vechiul şi noul se împletesc la malul Dunării", spune Millo Simulov, Creative Producer.

"Groapa" este bazat pe formatul Cukur creat de Ay Yapim şi distribuit de Intermedya.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.