Televiziunea DIVA va transmite un mini-serial poliţist francez - ”Dispăruta”, care prezintă drama produsă de dispariţia unei adolescente din Lyon şi urmăreşte ancheta poliţiei pentru a o găsi -, începând din 7 februarie, în fiecare marţi, de la ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunea începe în Lyon, de Ziua Mondială a Muzicii, când Léa, o elevă care abia a împlinit 17 ani, şi verişoara ei, Chris, se pregătesc să iasă în oraş. Léa nu se întoarce acasă, iar tatăl ei, Julien, decide să o caute pe cont propriu. Poliţia desfăşoară o anchetă în paralel, condusă de comandantul Molina şi de tânăra sa colegă, Camille Guérin, potrivit DIVA. 

Cazul dezvăluie, pe rând, secretele tuturor, creionând în acelaşi timp portretul unei tinere contemporane, a cărui complexitate depăşeşte aparenţele.

Mini-serialul este regizat de Charlotte Brandström, iar din distribuţie fac parte Pierre-François Martin-Laval, Alix Poisson, Camille Razat, Maxime Taffanel, Stella Trotonda, Laurent Bateau, Zoe Marchal şi Muriel Combeau. Iris Bucher, Nicolas Duval Adassovsky, Laurent Zeitoun şi Yann Zenou sunt producători.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.