Opt voluntari care au continuat să lucreze la proiecte de artă, de patrimoniu ale comunităţii, în timpul pandemiei de Covid, au fost celebraţi printr-un show spectaculos la Stonehenge, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este prima dată când un grup de persoane face parte dintr-o instalaţie nocturnă pe Câmpia Salisbury unde se află monumentul preistoric. 

Printre cei celebraţi se află Mick Bryne, voluntar de la National Memorial Arboretum din Staffordshire, care a oferit oamenilor plimbări la distanţă.  

Susan Pitter, de la Jamaica Society Leeds, a curatoriat o galerie cu 40 de imagini ale locuitorilor din anii 1940 şi 1960 într-o expoziţie numită "Back to Life". 

Alături de imaginea ei este cea a lui William Colvin, voluntar care a ajutat la prezervarea unei clădiri, Cushendun Old Church, în Irlanda de Nord. 

A fost omagiat şi managerul de operaţiuni de la Stonehenge, James Rodliff, care a menţinut monumentul în siguranţă în timpul lockdown-ului. 

Persoanele evidenţiate au lucrat la proiecte sponsorizate de fondul National Lottery, cel care a organizat show-ul de lumină. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.