Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a participat, de Ziua Culturii, la evenimentul de redeschidere a Sălii Mari a Teatrului Ion Creangă. El a înmânat şi premiul „Cea mai mare actriţă a teatrului pentru copii»”actriţei Alexandrina Halic, „vocea de la radio cu care mulţi dintre noi ne-am trăit copilăria”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„De Ziua Culturii, am avut plăcerea să particip, după 15 ani de la începerea lucrărilor, la evenimentul de redeschidere a Sălii Mari a Teatrului Ion Creangă, din Piaţa Amzei. Cu acest prilej au fost celebraţi oamenii care au făcut posibil, într-un fel sau altul, accesul la lumea poveştilor de pe scenă”, a scris Nicuşo Dan, marţi pe Facebook.
 
El a mai spus că la eveniment „artişti şi reprezentanţi din echipa teatrului au primit o serie de premii, iar eu am avut onoarea să înmânez premiul «Cea mai mare actriţă a teatrului pentru copii» actriţei Alexandrina Halic, vocea de la radio cu care mulţi dintre noi ne-am trăit copilăria”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.