Fotbalistul brazilian Neymar a anunţat marţi că va face parte din distribuţia sezonului trei al serialului "La Casa de Papel" despre jaful de la Monetăria Regală a Spaniei, cel mai urmărit pe Netflix, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am putut să-mi realizez visul de a participa în serialul meu preferat. Şi acum, pot să împărtăşesc personajul Joao cu voi! Mulţumesc @lacasadepapel!", a scris sportivul pe Twitter şi Instagram, însoţind mesajul său de un scurt videoclip în care poate fi văzut scoţându-şi o mască reprezentându-l pe Salvador Dali, obiect purtat de personajele din acest serial.

În episoadele şase şi opt ale sezonului trei, a căror nouă versiune a fost publicată online, marţi, pe Netflix, fotbalistul interpretează un călugăr brazilian pe nume Joao. Sezonul trei a fost distribuit online pe 19 iulie. 

"Nu-mi place nici fotbalul, nici petrecerile", spune călugărul în timpul unei conversaţii despre Brazilia cu Berlin, unul dintre personajele principale ale serialului. "La Cupa Mondială, mă rog mereu pentru selecţionata noastră", adaugă personajul înainte de a se retrage din cadru. 

Ultimele luni ale numărului 10 au fost agitate: suspendat pentru că a lovit un spectator în finala Cupei Franţei, acuzat o perioadă de viol şi nevoit să renunţe la Copa America din cauza unei accidentări la piciorul drept, Neymar se află în centrul unor zvonuri de transfer de la PSG la FC Barcelona sau la Real Madrid. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.