Julie Chen, soţia fostului CEO al CBS Leslie Moonves, părăseşte emisiunea "The Talks" difuzată de postul american, a anunţat CNNMoney, la o săptămână după ce Moonves a demisionat ca urmare a acuzaţiilor de comportament sexual nepotrivit care i-au fost aduse de mai multe femei, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia lui Chen de a părăsi emisiunea TV are efect imediat, a anunţat CNNMoney, citând două surse apropiate moderatoarei. Ea a hotărât că se va concentra pe "reabilitarea numelui soţului ei" şi să aibă grijă de fiul ei. 

Totuşi, Julie Chen va continua să găzduiască la CBS emisiunea "Big Brother", potrivit aceloraşi surse. 

Sptămâna trecută, Chen a spus că ia o pauză de la emisiunea "The Talks" pentru a petrece mai mult timp cu familia. 

Julie Chen l-a apărat pe soţul ei în iulie când The New Yorker a dezvăluit pentru prima dată acuzaţiile de comportament sexual nepotrivit care i-au fost aduse. 

"Îl cunosc pe soţul meu, Leslie Moonves, de la sfârşitul anilor 1990, şi am fost căsătorită cu el aproape 14 ani", a scris ea pe Twitter, pe 27 iulie. "Leslie este un bărbat bun şi un tată iubitor, un soţ devotat şi un lider care inspiră. A fost întotdeauna un om bun, decent, moral. Îl susţin pe deplin".  

CBS nu a oferit un răspuns pentru Reuters. Julie Chen nu a putut fi contactată pentru a comenta informaţia.  

Leslie Moonves a fost unul dintre cei mai puternici oameni din presa americană. S-a alăturat CBS în 1995, când conducea departamentul de Entertainment, iar în 2006 a devenit CEO al CBS Corp.

Şase femei l-au acuzat recent de hărţuire ori agresiune - incidente petrecute între 1980 şi 2010. Leslie Moonves a susţinut că aceste acuzaţii sunt neadevărate. Printre femeile care îl acuză pe Moonves se numără actriţa Illeana Douglas, scriitoarea Janet Jones, producătoarea Christine Peters şi scriitoarea Dinah Kirgo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.