Galeria Eastwards Prospectus va participa cu o expoziţie a lui Răzvan Anton la cea de-a 50-a ediţie a târgului internaţional de artă contemporană Art Brussels, care va avea loc în perioada 19 - 22 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cunoscut drept unul dintre cele mai mari târguri de artă contemporană din Europa, Art Brussels va avea loc sub cupola Tours & Taxis, cel mai mare spaţiu expoziţional din capitala Belgiei.

Vernisajul expoziţiei artistului român va avea loc pe 19 aprilie.

Un număr de 180 de galerii din întreaga lume şi peste 2.000 de artişti consacraţi pe plan internaţional sau tinere talente se vor reuni în cele trei secţiuni internaţionale - Discovery, Prime şi Rediscovery, precum şi în expoziţiile solo ale târgului.

În urma selecţiei comitetului curatorial, Eastwards Prospectus este singura galerie românească care participă la Art Brussels şi va fi reprezentată de artistul Răzvan Anton cu o serie de lucrări novatoare din sfera artei New Media, în secţiunea Discovery. 

Născut în 1980, la Cluj-Napoca, Răzvan Anton este licenţiat al Universităţii de Artă şi Design, secţia Grafică, din Cluj-Napoca, şi al unui masterat cu specializarea „Desen“ la University of Arts, Camberwell College din Londra. Din 2007 şi până în prezent a avut expoziţii solo la galeria Eastwards Prospectus şi de grup, între altele, în Marea Britanie (Wilson Rd, Decima, Crypt şi Jealous, The Rag Factory şi The Old Police Station din Londra), în România (Fabrica de Pensule, Plan B, Casa Tranzit şi Domino în Cluj, la Salonul Artelor), în Statele Unite ale Americii (Universitatea de Artă Philadelphia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.