Cursa de 24 de ore de la Le Mans, cea mai veche competiţie a lumii în sporturile cu motor, va fi transmisă în direct de Eurosport începând de sâmbătă, de la ora 15.45, televiziunea dedicând evenimenului 38 de ore de programe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tom Kristensen, care a câştigat cursa de nouă ori şi este supranumit ”Mister Le Mans”, va analiza momentele cheie în timpul celor 38 de ore de transmisiuni, ce includ perioada premergătoare marii confruntări şi cursa propriu-zisă, informează postul de televiziune Eurosport.

Legende ale pilotajului sportiv din întreaga lume vor fi prezente pe grila de start - Rubens Barrichello, Anthony Davidson, Giancarlo Fisichella, Sebastien Buemi şi Bruno Senna fiind doar cinci dintre piloţii confirmaţi pe lista participanţilor.

Eurosport va transmite fiecare tur al cursei, de la start până la sosire, folosind cele mai avansate tehnologii, iar Tom Kristensen va dezvălui fanilor amănunte din culise.

În programul ”Le Mans Coach” (”Antrenorul de la Le Mans”), Kristensen va analiza cursa în direct din studioul Eurosport aflat pe circuit.

”Dacă eşti fan al sporturilor cu motor, Cursa de 24 de ore de la Le Mans este un eveniment pe care l-ai marcat în calendarul tău. Este una dintre cursele legendare din calendarul competiţional. În 2017, Eurosport prezintă evenimentul din fiecare unghi posibil, prin programe precum «The Coach», care spune povestea premergătoare marii curse şi multe alte modaliăti care ţin fanii conectaţi la fiecare moment al cursei”, a spus Peter Hutton, CEO Eurosport.

Cele 38 de ore de programe dedicate evenimentului cuprind şi retrospectiva cursei de anul trecut, ”Best of 2016”, şi programul ”Le Mans Extra”, un magazin zilnic care cuprinde ştiri, opinii şi interviuri preluate de pe circuit.

Eurosport va transmite în direct şi fiecare sesiune de antrenamente şi de calificări, iar programul final ”Best Of Le Mans”, difuzat duminică, la ora 21.30, va face rezumatul competiţiei.

Cursa va putea fi urmărită în direct şi pe platforma Eurosport Player sau prin descărcarea aplicaţiei Eurosport Player.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.