Dreamstime, cea mai mare comunitate de imagini stock din lume şi unul dintre liderii mondiali din industria de fotografie stock, anunţă lansarea versiunii site-ului în limba română începând cu 1 decembrie 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Varianta în limba română a site-ului va fi lansată chiar de ziua naţională a României, ocazie cu care utilizatorii români vor avea parte de o promoţie specială: 50% reducere la planurile de abonamente şi pachete de credite. Promoţia va fi activă timp de 24 de ore, în intervalul 00:00- 23:59, ora României, pe 1 decembrie, în secţiunea dedicată.

Până în prezent, Dreamstime.com activează în 12 limbi: engleză, franceză, poloneză, italiană, spaniolă, portugheză, olandeză, rusă, greacă, chineză, suedeză, germană şi intenţionează să adauge şi alte limbi străine în viitorul apropiat.

Traducerea unui site presupune un efort de timp şi resurse imens. În paralel cu folosirea unui sistem automatizat, Dreamstime colaborează de mulţi ani cu traducători nativi pentru a asigura calitatea şi claritatea informaţiei oferite în limbile materne ale utilizatorilor săi.

Andrei Iancu, UX/UI lead designer Dreamstime: “Traducerea şi, implicit, adaptarea site-ului nostru la nivel local are ca scop îmbunătăţirea semnificativă a experienţei utilizatorilor din România. Reducerea posibilelor bariere lingvistice printr-o navigare intuitivă, înţelegerea mai uşoară şi mai rapidă a informaţiilor, crearea unei conexiuni autentice şi, nu în ultimul rând, creşterea accesibilităţii contribuie la o experienţă online mai plăcută şi mai eficientă”.

Şerban Enache, CEO Dreamstime: “Activăm de peste 20 de ani ca biblioteca de imagini comerciale si editoriale, iar una dintre preocupările noastre principale este să răspundem cât mai bine nevoilor clienţilor noştri. Dorim să atragem, astfel, mai mulţi utilizatori şi clienţi noi şi să îmbunătăţim experienţă celor existenţi prin navigarea în limba cu care le este cel mai uşor să interacţioneze. Suntem foarte bucuroşi că am reuşit să implementăm şi varianta în limba română, care beneficiază de traduceri automate complete pentru cele câteva sute de milioane de fişiere pe care le reprezentăm, dar şi de traduceri personalizate pentru tot conţinutul static. Sperăm să acoperim astfel mai multe dintre exigenţele publicului român, o audienţă poliglotă, dar care foloseşte şi limba nativă în căutările sale”.

Despre Dreamstime: Fondată în România acum mai bine de 20 de ani, Dreamstime reprezintă cea mai mare comunitate de fotografie comercială şi editorială, cu peste 51 de milioane de utilizatori şi peste 226 de milioane de imagini şi clipuri video şi audio. Imaginile Dreamstime pot fi folosite în numeroase scopuri precum materiale publicitare, social media, ilustrare de site-uri, prezentări, design interior, ilustrare de articole sau ştiri. Mai multe informaţii despre fotografia stock şi biblioteca de imagini Dreamstime, aici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.