Up România anunţă lansarea voucherelor de vacanţă pe suport electronic Chèque Vacances. Astfel, începând cu vacanţa de iarnă de anul acesta, angajatorii îşi vor putea răsplăti angajaţii cu vouchere de vacanţă emise de Up România pe un nou suport, elegant şi simplu de utilizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cardul de vacanţă este o formă modernă de a oferi angajaţilor un bonus în vouchere de vacanţă şi vine cu o serie de beneficii ce simplifică atât gestiunea angajatorului, cât şi modul de utilizare de către beneficiar. Cardul de vacanţă, dezvoltat sub licenţă MasterCard, este un card preplătit, cu valabilitate de 4 ani şi beneficiază de tehnologie contactless, fiind necesară introducerea PIN-ului doar pentru valori mai mari de 100 lei.

Cardul de vacanţă se foloseşte exclusiv în unităţile turistice partenere. În prezent, Up România are un număr de peste 3500 de unităţi afiliate Chèque Vacances pe teritoriul României, precum hoteluri, pensiuni, unităţi de tratament balnear sau agenţii de turism, ceea ce înseamnă că beneficiarii au la dispoziţie o largă paletă de opţiuni pentru petrecerea unui sejur reconfortant.

Pentru a veni în întâmpinarea beneficiarilor de vouchere de vacanţă - electronice sau pe suport de hârtie - Up România a lansat şi un site dedicat acestora – vacanteromanesti.ro – care pune la dispoziţie informaţii practice, exemple de calcul şi soluţii de contractare şi comandă facilă, precum şi o serie de oferte speciale pentru Crăciun şi Revelion, dar şi pentru vacanţa de iarnă 2018. Voucherul de vacanţă electronic oferă angajatorilor - instituţii publice sau companii private, cât şi beneficiarilor multiple servicii şi facilităţi ataşate, precum platforma ChèqueOnline, serviciul IVR, Call Center, Up SMS, aplicaţia mobilă Card UpRomania.

Voucherul de vacanţă electronic prezintă aceleaşi avantaje fiscale ca şi cel pe suport de hârtie, astfel încât angajatorii se pot bucura de aceleaşi beneficii fiscale ca şi până acum.

Conform legislaţiei actuale în vigoare, angajatorii din domeniul privat pot acorda aceste forme de primă de vacanţă salariaţilor cu contract de muncă individual, până la contravaloarea a 6 salarii de bază minime brute. Până la 30 noiembrie 2018 şi angajaţii din sistemul de stat se vor putea bucura de experienţa utilizării cardurilor de vacanţă, în valoare de 1450 de lei, per salariat, conform OUG nr. 46/2017. Avantajul utilizării voucherelor de vacanţă în locul obişnuitelor prime constă în faptul că valoarea oferită este deductibilă fiscal şi scutită de contribuţii patronale şi salariale.

Acceptarea la plată a voucherelor de vacanţă aduce avantaje şi comercianţilor datorită faptului că, prin oferirea posibilităţii de plată cu vouchere de vacanţă, aceştia îşi cresc numărul de clienţi şi îi fidelizează, obţinând, de asemenea, şi vânzări adiţionale.

Fiind utilizat exclusiv pe teritoriul României, voucherul de vacanţă încurajează creşterea calităţii serviciilor de turism, a numărului locurilor de muncă şi, implicit, dezvoltarea acestui sector de activitate.

Prin oferirea voucherelor de vacanţă Up Chèque Vacances, instituţiile, autorităţile publice şi companiile se asigură că angajaţii se relaxează într-un concediu binemeritat, bucurându-se de frumuseţile României şi se întorc la lucru mai motivaţi şi performanţi.

***

Grupul Up:

Grupul Up este un grup internaţional şi solid. Comercializează produse şi servicii sub diferite forme: cecuri, carduri sau aplicaţii mobile în 17 ţări. În fiecare zi, însoţeşte peste 24,5 de milioane de utilizatori din întreaga lume. În 2015, Grupul Chèque Déjeuner a devenit Grupul Up: un nume al progresului, dinamismului şi optimismului, care reflectă diversitatea ofertei sale.

www.up-group.coop

Up România (Chèque Déjeuner România Srl):

Up România a fost înfiinţată în anul 2002 şi deserveşte peste 20.000 de clienţi şi 700.000 de beneficiari. Portofoliul său de produse include tichete de masă pe suport de hârtie şi carduri de masă Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanţă Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru grădiniţă, tichete de creşă Chèque Bébé. www.upromania.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.