Când vine vorba de ieşit în oraş, ce combinaţie poate să fie mai frumoasă decât o masă copioasă şi muzică de calitate? Combinaţia de restaurant şi muzică live a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani în toată lumea, iar România nu este o excepţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu este de mirare pentru că muzica live poate să fie una dintre cele mai distractive activităţi pe care le poţi face în timpul liber. Cu siguranţă că ţi-ai dori să îţi vezi trupa preferată pe scenă, iar dacă totul are loc cu o masă delicioasă în faţă, cu atât mai bine.

În Bucureşti, opţiunile sunt numeroase şi dacă eşti în căutarea unor astfel de evenimente, ai de unde alege. În continuare vei vedea trei opţiuni excelente pentru a-ţi petrece o seară cu adevărat memorabilă alături de prietenii tăi. Nu uita că trebuie din când în când să ne mai hrănim şi pe dinăuntru, să lăsăm deoparte grijile şi problemele şi să trăim momentul, iar muzica live îţi oferă şansa să fii cu adevărat liber.

Top 3 restaurante cu muzică live în Bucureşti şi motivele pentru care merită să le vizitezi

  1. Berăria H

Berăria este întotdeauna o opţiune minunată atunci când vine vorba despre organizarea unor evenimente cu muzică live. Dacă vrei să ai parte de cea mai bună calitate audio dar şi de bucate delicioase tradiţionale româneşti, cu siguranţă acest restaurant cu muzică live în Bucureşti este locul perfect pentru tine. Locul este încăpător şi vei da aici de cele mai importante nume din scena muzicală românească, din toate genurile muzicale. Este avantajos faptul că poţi cumpăra bilete din timp, la preţuri rezonabile. De asemenea, acesta este şi locul ideal pentru a-ţi serba ziua de naştere alături de prieteni, deoarece distracţia este garantată.

  1. Hard Rock Cafe

O altă variantă bună pentru a te bucura de muzică live într-un restaurant este chiar Hard Rock Cafe, unul dintre cele mai cunoscute branduri la nivel global. Multă lume s-a bucurat când Hard Rock şi-a anunţat prezenţa în România şi pe bună dreptate. Coastele americane de acolo sunt deja legendare şi vei observa că decorul te va transporta direct în SUA. Fanii sunt îndrăgostiţi de estetica „americană”, simţindu-se imediat ca acasă în acest restaurant.

  1. Animaletto House

Aici vei da de o mâncare delicioasă însoţită de concerte de la trupele mai puţin cunoscute, însă extrem de talentate. Nu ezita să mergi la acest local din centrul capitalei, care este plasat într-o casă veche recondiţionată care arată superb. Atmosfera intimă este senzaţională.

Aşadar, aceste variante sunt minunate pentru cei care caută restaurante cu muzică live în Bucureşti. Explorează-le pe cele de mai sus pentru seri fantastice, pline de distracţie cu prietenii tăi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.